Balkan News

UDALA SAM SE PRIJE 7 GODINA: Kad sam OVO rekla svom mužu ODMAH ME OSTAVIO, PLAKALA SAM KAO KIŠA

By  | 

Udala sam se prije sedam godina i udala sam se znajući da ne mogu imati djecu.

Nisam mužu ništa rekla, jer da to učinim, on se ne bi oženio mnom. Dobio sam ga na prevaru. Moj muž je u početku bio divan i bio mi je moralna podrška i velika podrška.

Nakon treće neuspjele umjetne oplodnje, promijenio se prema meni, postao je hladan.

Odbio sam pokušati više i on me iste noći izbacio iz stana. Ne razumijem kako bih mu mogla vjerovati i voljeti ga i to da ga u 7 godina koliko smo zajedno, uopće nisam poznavala. ”

 

 

BONUS ČLANAK

 

Redovni pregledi ili samopregledi mogu vam pomoći u prepoznavanju i sprečavanju mnogih opasnih bolesti.
Čak 70 posto slučajeva karcinoma dojke otkrivaju identical pacijentice. Gotovo svaka žena zna provjeriti svoje grudi, ali vrlo malo njih zna provjeriti stanje svojih očiju, jezika i kože. Stoga vam donosimo signale na koje bi trebali obratiti pažnju kako biste ostali zdravi.
Ovo je 7 promjena u tijelu koje mogu biti znakovi zdravstvenih problema.

NAGLO STE SMRŠALI
Razlozi naglih promjena u težini mogu biti različiti:
Poremećaji štitnjače mogu uzrokovati da proizvodi previše ili nedovoljno hormona, što može rezultirati drastičnim promjenama težine.
Manjak sna može biti i drugi razlog. Kako vaše tijelo percipira nedovoljno sna kao stres, ono počinje skladištiti masnoću.

Fluktuacija tjelesne težine može biti uzrokovana i hormonskom neravnotežom koja je posebno vidljiva prije početka ciklusa. U tom slučaju preporučuje se posjet ginekologu, ali i provjera razine hormona.

MODRICE NA TIJELU BEZ RAZLOGA
Ako se modrice, bez ikakvog razloga, često pojave na vašem tijelu, to je znak da nešto u vašem tijelu ne radi ispravno. Modrice se mogu pojaviti iz različitih razloga, poput nedostatka vitamina ili bolesti povezanih s krvlju.
Primjerice, nedostatak vitamina C može dovesti do metaboličkih problema koji mogu uzrokovati modrice.
Vaskulitis također može biti jedan od razloga. To je upala krvnih žila i uzrokuje promjene na stijenkama krvnih žila, uključujući zadebljanje, slabljenje, sužavanje i ožiljke.
Smanjenje broja trombocita (stanice odgovorne za zgrušavanje krvi) i njihovo brzo razgradnje mogu dovesti do stvaranja modrica. Najbolje je konzultirati se s liječnikom.

JEZIK
Boja vašeg jezika također može ukazivati ​​na prisutnost različitih bolesti.
Bijeli sloj ukazuje da postoje problemi s probavom. Ako vam je jezik uvijek bijel i često imate bolove u trbuhu, trebali biste što prije posjetiti gastroenterologa.
Probleme s jetrom ili žuči mogu uzrokovati žuti jezik prekriven vrlo debelim slojem. Gorak okus može se pojaviti i u ustima. Kao i u ostalim slučajevima, preporučujemo da posjetite liječnika ako primijetite ove simptome.
Sivkasto-žuti sloj na jeziku pojavljuje se kod kronične bolesti crijeva ili kada je tijelo dehidrirano.

NOKTI
U pravilu su nokti glatki, ravni i imaju istu boju. Ako primijetite da su vam nokti deformirani ili je došlo do promjene boje, to može biti iz nekoliko razloga:
Ako se na noktu pojave žute, smeđe ili crne mrlje i pruge, to je sign gljivične infekcije. Idite kod dermatologa – on će otkriti vrstu gljivice i naći će vam odgovarajući tretman.
Imajte na umu da nedostatak vitamina D, B1, kalcija i željeza može dovesti i do promjena na noktima
Bijele mrlje na noktima, krhkost i male udubljenja mogu biti znak reume. Ne zaboravite posjetiti dermatologa kako biste saznali uzrok deformiteta.

DESNI
Ako zdrave desni iznenada postanu crvene ili natečene, to je alarmantan sign.
Gingivitis je bolest kada se sluznica oko određenog zuba upali. To uzrokuje krvarenje desni i mogu se pojaviti bolne reakcije na hladnu i vruću hranu.
Parodontna bolest uzrokuje sporo propadanje desni. Korijeni zuba se otkrivaju i ostaju nezaštićeni kako se pukotine između zuba povećavaju.
Ako primijetite ove promjene, odmah posjetite stomatologa.