Jaka Žena

Kreirano sa ljubavlju

Zadruga trenutno održava natječaj za majicu Miss Wet. Suradnici su nosili kupaće kostime kako bi se igrali u bazenu, a Luna Đogani razbila je led, zagrijavajući maštu svih pisaca vrućim pokretima, posebno svog dečka Marka koji ju je neodoljivo gledao.

Naime, Luna Đogani za ples u bazenu odabrala je pjesmu Beyonce i počela je vrtjeti.

U narančastom kupaćem kostimu zavodnica se pomaknula, a onda je podigla ruke i u jednom dijelu su joj ispadale grudi.


Međutim, ona nije obraćala veliku pažnju na činjenicu da je bio prisutan i njen otac Gagi Đogani, već je samo nastavila plesati.

Izvor: Blic.rs

 

BONUS ČLANAK

Samo zato što vam je neko blizak, često vas “zagrli” i poljubi, ne znači da su njihove namere dobre.

Žena je imala odraslog pitona, zmiju koju je jako voljela. Ta njena zmija od 4 metra odjednom je jednostavno prestala jesti. Nakon što je nekoliko tjedana pokušavala nahraniti zabrinutu gazdaricu, nudeći joj sve živo što zmija možda želi pojesti, očajna žena odvela ju je veterinaru.

Čuvši cijelu priču i muku gazdarice, veterinar ju je pitao:

“Da li vaša zmija spava s vama noću, umotavajući se oko vas, ili dogmatizira vrlo blizu, a zatim se širi čitavom dužinom?”

Žena se iznenadila i odgovorila s puno nade:

“Da! Da! To radi svaki dan i to me čini tako tužnom jer vidim da nešto traži od mene i ne mogu joj pomoći da se osjeća bolje.”

Veterinar odgovori zabrinutim tonom daha:

“Gospođo, vaš piton nije bolestan, sprema se da vas pojede. On je svaki put, kada vas je puzao i” zagrlio “, obavijajući se oko tijela, odmjeravao po veličini kako bi izmjerio koliki ste obrok i koliko mora biti prije napada I da, on ne jede, tako da ima dovoljno prostora da te lakše probavi nakon što te utopi i progutaš. ”

Pouka i poruka priče je: Morate prepoznati zmije oko sebe i njihovu pravu svrhu. Samo zato što vam je neko blizak, često vas “zagrli” i poljubi, ne znači da su njihove namere dobre …

(Stil.kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *