Balkan News

SLOBA RADANOVIĆ PODIJELIO RADOSNE VIJESTI, SRCE MU JE PUNO: Raznježio fanove, NIKAD SRETNIJI NIJE BIO! (FOTO)

By  | 

Slobodan Radanović na društvenim mrežama podijelio je emotivan video zapis svoje majke Draginje.

Naime, pjevačeva majka Draginja napokon može opet hodati bez štaka. Sloba je na Instagramu objavio video u kojem njegova majka šeta štapom.

“Zbogom štake”, napisao je Sloba milujući obožavatelje na mreži.

 

 

BONUS ČLANAK

Svi mi, pogotovo kako nas godine promiču, počinjemo sve više pažnje posvećivati ​​svom zdravlju koje je sve više i više oštećeno zbog života koji vodimo, poslova i stresa koji nas prate, pa svi pokušavaju poboljšati svoje zdravlje i promijeniti kvalitetu života, a mnogi to žele, ako je uopće moguće, bez previše angažiranja liječnika, otuda prirodni način i prirodni lijekovi.
U današnje vrijeme veliki downside za većinu ljudi zasigurno je nesanica koja, ako izmakne kontroli, može uzrokovati mnogo veće zdravstvene probleme. Mnogi se obraćaju nekim lijekovima za pomoć zbog ovog problema, a ono što se zna jest da su uzroci nesanice zaista brojni, kao i posljedice koje se mogu dogoditi zbog toga. Poznato je da nedostatak sna može uzrokovati hipertenziju, poremećaje krvnog tlaka, zatim depresiju, razne slabosti i druge bolesti.
Srećom, postoji čaj od banane i cimeta koji bi trebalo piti prije spavanja i koji zaista može pomoći u rješavanju problema nesanice. Za pripremu ovog čaja potrebno vam je oko 10 minuta, a vi ćete od njega spavati poput bebe.
Sastojci koji su vam potrebni za ovaj čaj su sljedeći:
1 litra vode
1 banana
Prstohvat cimeta
Postupak pripreme ovog čaja je sljedeći: Prvo morate ukloniti krajeve banane, a zatim banane staviti u vodu i kuhati sve oko 10 minuta. Zatim procijedite cijeli napitak, sipajte ga u svoju šalicu i dodajte mu cimet. Konzumiranje ovog čaja traje sat vremena prije spavanja i zajamčeno je da ćete spavati kao mala beba