Jaka Žena

Kreirano sa ljubavlju

Pjevačica Jelena Karleuša (41) otkazala je sve svoje nastupe zbog povećanja broja oboljelih od koronavirusa.

Pjevačica je sljedbenike obavijestila o svojoj odluci putem Instagrama i bez sumnje je ožalostio veliki broj svojih obožavatelja.

– Dragi moji, unatoč ogromnom interesu i rasprodanim koncertima, odlučila sam da je ipak najbolje za moju publiku i mene odgoditi sve zakazane termine do trenutka kada svi možemo sigurno uživati ​​u mojim pjesmama i najboljem provodu – napisala je Jelena.

 

BONUS ČLANAK

“Ona je meni bila sve u životu, iskreno ne mogu da pričam o tome u ovom trenutku. Sve što smo imali, imali smo zajedno. Bili smo zajedno na skoro svim takmičenjima. To je jedna od onih ljubavi o kojima se priča… Čekali smo dete i Vukašin je ostao da bude meni sjećanje na Bobanu”, rekao je prije nekoliko dana Miroslav, suprug tragično preminule Bobane Momčilović Veličković, srpski olimpijac koji je nakon komplikacija u porodu izgubio bitku za svoj život.

Miroslav i njegov sin Vukašin danas su se oprostili od Bobane stihovima pjesme “Možda spava” Vladislava Petkovića Disa, koje su napisali u osmrtnici u Novostima.

“Možda spava s očima iznad svega zla,

Iz stvari, iluzije, iz života,

A s njom spava, neviđena, njezina ljepota;

Možda živi i doći će nakon ovog sna.

Možda spava s očima od svega zla. ”

Nakon poroda, Bobana je dobila eklampsiju. Provela je nekoliko dana u bolnici u Zaječaru, a kasnije je prebačena u Beograd, a kako su pisali mediji, Bobana je posljednjih sedam dana proveo bez svijesti.

Ministarstvo zdravlja poslalo je inspekciju Zaječaru, gdje je Bobana rodila, a rezultati istrage još nisu u tijeku.

Izvor: Zena.blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *