Balkan News

ANABELA DOBILA POKLON OD KĆERKE, USLIKALA ODMAH: Dala joj je ovo i na poklonu napisala SAMO 1 RIJEČ! SVE RAZNJEŽILA (FOTO)

By  | 

Anabela Atijas vozila se s Andrejem Atijasom i kćerkom Blankicom, pa je podijelila emotivni video.

Naime, Blankica je majci napravila naušnicu na koju je stavila razne simbole, kao i svoj nadimak “Blanka”.

 

“Jedna naušnica je sada u modi. Napravio sam to za vas i na njemu sam napisao svoje ime kako bih ga nosio što je češće moguće. Tamo sam stavila i bijelu golubicu jer je simbol mira, kao i ružičaste šljokice jer ih volite “, rekla je djevojka, a kad ju je majka pitala zašto joj treba mir, u šali je odgovorila:” To je misterija “.

(Kurir.rs)

 

 

BONUS ČLANAK

 

Iako biste pomogli tijelu da i dalje probavlja hranu čak i dok spavate i na taj način ubrzate metabolizam, morate napraviti nekoliko stvari.
Za početak, nemojte jesti ništa nekoliko sati prije spavanja, a zatim neposredno prije spavanja pripremite napitak sa sljedećim sastojcima:

žličicu nasjeckanog peršina,
persun
malo cimeta i
cimet
pomiješajte pola žličice octa u dva i pol decilitra vode.
ocat
Ako vam se okus ne sviđa, možete dodati žličicu meda ili đumbira.
đumbira kao lijek-
Ako se pridržavate pravila, trebali biste se ujutro probuditi pola kilograma upaljača, a što je još važnije, nećete biti natečeni i natečeni.
Još brži rezultati bi se dogodili ako biste večeru potpuno zamijenili ovim napitkom, ali čak i ako to ne učinite, nakon mjesec dana upotrebe bit ćete vidljivo mršaviji!